WordPress developer in Nijmegen

Ben je op zoek naar een goede betaalbare WordPress developer in Nijmegen?

Aangenaam!

Ik ben Bas, 36 jaar, woon in Malden en heb een prachtige vrouw en 2 dochtertjes. Ik ben al ruim 15 jaar webdeveloper en bouw websites, webshops en webapplicaties in TYPO3, WordPress en Laravel.

Mensen typeren mij als professioneel, secuur en prettig. Programmeren is mijn passie en ik doe dan ook niks liever. Ik maak graag mooie dingen die goed presteren. Ik denk graag mee om goede oplossingen te bedenken in klare taal, zonder ingewikkeld jargon.

Niet tevreden over je huidige websitebouwer?

Ben je niet tevreden over je bestaande websitebouwer? Betaal je teveel? Of heb je behoefte aan écht goed advies van een professionele developer zonder bla bla bla gesprekken.

Veel van mijn klanten komen bij reclame- of internet-bureaus vandaan met verschillende redenen. Men betaald teveel, wordt niet goed geholpen. Of de website presteert niet goed (genoeg). In dit soort gevallen voer ik een scan uit om te kijken waar de heikel punten zitten. Ik kijk dan eerst naar de veiligheid, snelheid en SEO. Daarna kijk ik naar algemene optimalisaties die ik kan doen. Dit doe ik altijd geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens gelijk aan vast.

Ik wil ook vrijblijvend advies

Waar kun je mij voor inschakelen?

Je kunt mij voor uiteenlopende zaken inschakelen. Natuurlijk voor het bouwen van een nieuwe WordPress- website of webshop. Maar je kunt mij ook vragen een scan uit te voeren. Ik kijk dan naar de prestaties van je huidige WordPress website. Zitten er bijvoorbeeld fouten in de code? Is de beveiliging wel op orde? Is de code up-to-date? Hoe zit het met de snelheid? Allemaal zaken die belangrijk zijn om je online doelstellingen waar te maken.

Wist je dat?
Google geeft je website strafpunten als er grove fouten in de code zitten. Je zakt dan in de zoekresultaten. Het kan de bezoekersaantallen nadelig beïnvloeden of zelfs onnodig veel geld kosten als je advertenties inkoopt via Google Adwords.

Neem vrijblijvend contact op

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 Hyperconnected