Web-diensten

Maatwerk websites, webshops en webapplicaties.

Websites

Natuurlijk moet je kunnen vertrouwen op de stabiliteit van je website. Want iedereen zoekt online. Dat vraagt om een website die goed presteert. Snel, veilig en soepel draait. En goed vindbaar is in de zoekmachines (SEO). Die website bouwt Hyperconnected voor je, in WordPress of TYPO3.

Website laten maken

Webshops

De klantbeleving is cruciaal bij een webshop. Hyperconnected ontwikkelt technisch uitstekende webshops die snel en soepel draaien. En bijdragen aan een positieve klantbeleving en meer bestellingen. Inclusief koppelingen met voorraadsystemen en betaal- en verzendmodules van bijvoorbeeld DHL of PostNL.

Webshop laten maken

Webapplicaties

Welke online ambities heb jij? Hyperconnected ontwikkelt webapplicaties die zorgen voor efficiƫnte processen, goede klantervaringen, lage personeelskosten en minder foutkans. Denk aan apps voor offerteaanvragen, ledenadministratie, CRM en online platforms. Voor elk vraagstuk een oplossing.

Webapplicatie laten maken

Hosting

Hyperconnected biedt hosting aan voor haar klanten om 1 aanspreekpunt te hebben voor alle website gerelateerde zaken. Hiervoor gebruiken we de beste hardware en monitoren en verbeteren we continue onze infrastructuur.

Andere diensten

Fotografie

Foto's maken of breken een website. Professionele fotografie is essentieel voor een website.

Huisstijl

De blauwdruk van je bedrijf. De do's en dont's. Het is allemaal vastgelegd in de huisstijl.

Meertalig

Bereik meer mensen door je website in meerdere talen aan te bieden.

Teksten

Makkelijk te lezen en in begrijpelijke taal.

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 Hyperconnected