TYPO3 developer in Nijmegen

Ben je op zoek naar een goede en ervaren TYPO3 developer in Nijmegen?

Aangenaam!

Ik ben Bas, 36 jaar, woon in Malden en heb een prachtige vrouw en 2 dochtertjes. Ik ben al ruim 15 jaar webdeveloper en bouw websites, webshops en webapplicaties in TYPO3WordPress en Laravel.

Mensen typeren mij als professioneel, secuur en prettig. Programmeren is mijn passie en ik doe dan ook niks liever. Ik maak graag mooie dingen die goed presteren. Ik denk graag mee om goede oplossingen te bedenken in klare taal, zonder ingewikkeld jargon.

Opgegroeid met TYPO3

Mijn eerste website bouwde ik al met TYPO3. En 15 jaar later bouw ik nog steeds websites met TYPO3 omdat het gewoon een erg goed CMS is. TYPO3 is erg betrouwbaar en flexibel. Het wordt niet voor niks gebruikt door veel overheidsinstellingen en ziekenhuizen. Ik word regelmatig ingehuurd door bureaus voor de bouw of het onderhoud van TYPO3 websites. Bijvoorbeeld voor ziekenhuis CWZ, IJsselland ziekenhuis of Gemeente Tilburg.

Neem vrijblijvend contact op

Waar kun je mij voor inschakelen?

Je kunt mij inschakelen voor het bouwen van een nieuwe TYPO3 website. Maar ook als je al een TYPO3 website elders hebt draaien kan ik vrijblijvend een scan voor je uitvoeren om te kijken hoe de website presteert. Hoe staat het met de snelheid? Is de software up-to-date? Zitten er fouten in de code? Op basis van de resultaten bespreken we de verbeteringen. Geheel vrijblijvend.

Ik wil ook vrijblijvend advies

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 Hyperconnected