WordPress website laten maken

WordPress is erg populair in Nederland en daarbuiten. Het wordt gebruikt door kleine maar zeker ook grote bedrijven. Van origine is WordPress een blog platform. Na de eerste release in 2003 is het gaandeweg uitgebreid voor andere doeleinde. Zo kun je er nu ook een website of  webshop mee bouwen.

Marktleider

WordPress is marktleider op het gebied van contentmanagementsystemen (CMS). Wereldwijd maken de meeste websites gebruik van WordPress. Volgens de laatste cijfers is het aandeel van WordPress maar liefst 34%.

Voorbeelden van grote WordPress websites in Nederland zijn: Emerce, iCulture, MAX Vandaag, Tele2.

Simpel en gebruiksvriendelijk

WordPress is erg gebruikersvriendelijk en laagdrempelig voor redacteuren. De back-end is simpel en doeltreffend ingericht. Kun je werken met Word? Dan kun je werken met WordPress!

WordPress kan eenvoudig uitgebreid worden met extra functionaliteiten.

Open source

In tegenstelling tot veel andere CMS’en is WordPress gratis voor gebruik. Je betaald geen licentiekosten voor de (door)ontwikkelingen. WordPress is vrijgegeven onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) en valt daarmee onder het label open-source-software.

Hyperconnected en WordPress

Hyperconnected ontwikkeld maatwerk websites in WordPress. Hiervoor ontwikkeld Hyperconnected een custom thema of plugin dat volledig aansluit bij de wens of doelstelling. Niets meer niets minder. Enkele voordelen van een maatwerk WordPress website:

  • Website laad super snel
  • Overzichtelijk en eenvoudig in beheer
  • Geen onnodige opties en instellingen
  • Minder kans om gehackt te worden
  • Eenvoudig uit te breiden
  • Mogelijkheden zijn oneindig

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 Hyperconnected