Diensten

Websites

Hyperconnected ontwikkeld unieke websites in TYPO3 en WordPress. Doordat Hyperconnected gespecialiseerd is in maatwerk is zij in staat uiterst veilige, snelle en gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die uitstekend scoren in de zoekmachines (SEO). Hiermee ben jij verzekerd van een website die goed presteert en zichzelf terugverdient.

Lees meer

Webshops

Hyperconnected ontwikkeld mooie webshops in WooCommerce (WordPress). Een webshop waar je klant zich thuis voelt en lekker wordt gemaakt om producten te bestellen. Koppelingen met voorraadsystemen, betaal- en verzendmodules van bijvoorbeeld DHL of PostNL. Er is heel veel mogelijk met dit fraaie pakket.

Lees meer

Webapplicaties

Slimme gebruiksvriendelijke webapplicaties ontwikkeld met Laravel. Denk aan ledenadministratie, CRM, online platform, webwinkel. De mogelijkheden zijn oneindig. Hyperconnected automatiseert bedrijfsprocessen zodat jij minder fouten maakt en kosten kunt besparen op personeel.

Lees meer

Hosting

Hyperconnected biedt hosting (hostingpakketten, domeinnamen en SSL certificaten) aan voor haar klanten om 1 aanspreekpunt te hebben voor alle website gerelateerde zaken. Hiervoor gebruiken we de beste hardware en monitoren en verbeteren we continue onze infrastructuur.

Lees meer

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud te laten plegen ben je verzekerd van een snelle en veilige website. Middels een strippenkaart wordt het onderhoud geregeld. Hyperconnected monitort continue je website voor het opsporen van gebreken en fouten. Afspraken leggen we vast in een SLA (service level agreement) hieraan is de verwerkersovereenkomst gekoppeld die je nodig hebt tbv de AVG wetgeving.

Lees meer

Andere diensten

Fotografie

Foto's maken of breken een website. Professionele fotografie is essentieel voor een website.

Huisstijl

De blauwdruk van je bedrijf. De do's en dont's. Het is allemaal vastgelegd in de huisstijl.

Meertalig

Bereik meer mensen door je website in meerdere talen aan te bieden.

Teksten

Makkelijk te lezen en in begrijpelijke taal.

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 Hyperconnected